Book de skønneste oplevelser på dejlige Læsø hos Læsø Pakkerejser

GI´ GAVER DER GLÆDER

Står du og mangler en gave ide? Prøv med et gavekort fra Læsø Pakkerejser. Kortet kan anvendes til online booking af pakketilbud, overnatning, oplevelser og transport på solskinsøen Læsø via Laesoe-booking.dk

Endagsture til Læsø

Oplev Læsø for en dag. Nyd en dejlig forkælelsestur alene eller flere sammen og få en populær forsmag på hvad Læsø kan byde på. 

 

Kur oplevelse for krop og sjæl

LÆSØ KUR  

Skøn forkælelse og ny energi. Nyd stimulerende og varme saltbade og afstressende og velværende kurbehandlinger i smukke rammer. 

Ro, velvære og forkælelse

KLINIK FOR FODPLEJE & FYSIURGISK MASSAGE

Personlig og individuelt tilpasset behandling af dygtig, erfaren og forstående behandler.  

Sælsafari og fisketure

SEADOG

Spændende oplevelser til havs med Seadog, for både store og små. Fiskegrej kan købes eller lejes ombord.  

Safaritur på Rønnerne

RØNNERBUSSEN

En hyggelig familieudflugt og en storslået naturoplevelse med Rønnerbussen. Chaufføren gør ophold undervejs og fortæller om det fredede vadehavs område. 

Udendørs tennis

VED VESTERØ BOLDKLUB

Nyd et slag udendørs tennis med en god ven eller et vennepar. Lej tennisbane ved Vesterø Boldklub. 

 

Events i naturen

Tag med kajak instruktør og friluftsvejleder Christina Sandhold på opdagelse i og ved havet på Læsø. Eller få hele historien om Læsø´s tanghuse langs tanghusruten, fortalt af Henning Johansen, manden der har står bag renoveringsprojektet med de smukke tangtage. 

OPLEVELSER

Oplevelser på Læsø! 

 

Læsø byder på mange eventyr. Så snart du lander på kajen i Vesterø Havn finder du kun få hundrede meter fra Læsøfærgen, velvære i Læsø Kur og Klinik for Fodpleje og Fysiurgisk Massage, med saltbade, afstressende behandlinger, yoga og skøn massage. Desuden findes der et væld af muligheder for fantastiske naturoplevelser.

- Til vands fra havnene med Seadog´s sælsafari og fisketure eller sejlads med museumsskibet Ellen.

- Eller til lands, med golfspil ved Læsø Seaside Golfklub i Østerby og sønden af Byrum med Rønnerbussen´s safaritur udover de fredede arealer Rønnerne.

 

Til den idrætsudøvende er der mulighed for at leje Tennisbanen ved Vesterø Boldklub, og der er på datoer fordelt udover året, mulighed for at praktisere løb i Læsø Ultra, cykling ved Læsø Rundt, Kitesurfing med Læsø Kitecamp, sejlads, havkajak, friluftssvømning, faldskærmsudspring, fodbold, badminton, ridning, vandreture og meget meget mere.

 

Andre selvskrevne oplevelsesture på Læsø kunne være cykelruterne ud til Hummerhytterne ved Horneks Odde, til Kærene på Remmerne, til Saltsyderiet på Rønnerne, Tangruten til Tangtagsgårdene i Gammel Østerby og Stoklund lidt uden for Byrum med flere, omkring Østerby til bla. Læsø Rhododendronpark. Talløse fantastiske seværdigheder udi kultur og natur fra et samfund der er og var engang.

 

Hvis det ikke skulle være nok, har du også mulighed for at orientere dig om stort set alle øens forretningers åbningstider via Information om åbningstider eller om øvrige aktiviteter der tilbydes i løbet af din ferie via Det sker på Læsø eller via Læsø. Rig på oplevelser

 

Få det fulde overblik hos Læsø Pakkerejser og book din rejse hér